Somon Sockeye la grătar cu fasole Fava, porumb alb și Succotash de ciuperci sălbatice

Somonul Sockeye la grătar cu fasole Fava, porumb alb și Succotash de ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 366 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper, ulei de măsline, file de somon sockeye și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Sucotaș De Porumb, Fasole Fava Și Castraveți, Picant Sălbatice Din Alaska Sockeye Somon Poke Boluri, și Succotash Cu Dovlecei, Fasole Fava, Porumb Dulce Și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fileurile de somon cu ulei de măsline și presărați uniform cu sare și piper. Grătar, cu pielea în jos, la foc mediu (300 până la 35
timp de 3 minute. Întoarceți și grătiți 1 minut suplimentar sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește peste succotash.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.