Somon Scândurat de cedru cu glazură de arțar și piure de muștar

Somon Scândurat de cedru cu glazură de arțar și piure de muștar
Somon de cedru cu glazură de arțar și piure de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 266 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,5 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 216 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de 2 file de somon tăiat în centru, usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Somon Scândurat De Cedru Cu Glazură De Muștar De Arțar, Somon Planked cu glazură de arțar-muștar, și Somon Scândurat De Cedru Cu Vinetă Dulce De Muștar.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, se fierbe siropul de arțar, gingerroot, 3 linguri suc de lămâie, sos de soia, usturoi și sare și piper după gust până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 30 de minute și se lasă să se răcească. (Maple glazura se poate face 2 zile înainte și refrigerate, acoperite. Aduceți glazura de arțar la temperatura camerei înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
GhimbirGhimbir
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Dacă utilizați scândură de cedru, ungeți ușor și încălziți în mijlocul cuptorului 15 minute; sau ungeți ușor o tigaie superficială suficient de mare pentru a ține somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Aranjați verdele de scallion într-un singur strat pe scândură sau în tigaie pentru a forma un pat pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Într-o altă cratiță mică se încălzește jumătate din glazură la foc mic până se încălzește pentru a fi folosită ca sos. Se amestecă restul de lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți tigaia de pe foc și păstrați sosul cald, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Puneți somonul, cu pielea în jos, pe verdele de scallion și periați cu glazura rămasă. Condimentați somonul cu sare și piper și prăjiți-l în mijlocul cuptorului până când este gătit, aproximativ 20 de minute dacă folosiți tava de copt sau aproximativ 35 dacă folosiți scândură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Tăiați somonul transversal în 6 bucăți. Pe fiecare din cele 6 plăci aranjați verdele de somon și scallion pe un pat de cartofi piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CartofiCartofi
SomonSomon
8
Stropiți somonul cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista