Somon rege sălbatic din Alaska cu crustă de Hummus peste un pat de fasole franceză, ceapă roșie și salată de castraveți cu ulei de lămâie

Somon rege sălbatic din Alaska cu crustă de Hummus peste un pat de fasole franceză, ceapă roșie și salată de castraveți cu ulei de lămâie
Somonul rege sălbatic din Alaska cu crustă de Hummus peste un pat de fasole franceză, ceapă roșie și salată de castraveți cu ulei de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 749 calorii, 58G de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $7.59 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, haricots verts, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon bogat de Alaska sălbatic copt cu lămâie și mărar, Somon sălbatic din Alaska cu varză de Bruxelles și vinaigretă de nucă-lămâie de la mâncare bine, și Salată Crocantă De Somon Sălbatic Din Alaska.

Instrucțiuni

1
Tăiați lămâile în jumătate și stoarceți sucul într-o cratiță mică. Aruncați jumătățile de lămâie cu suc și adăugați usturoiul, șalota, uleiul, sarea și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe ușor timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
PiperPiper
SucSuc
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei, apoi se acoperă și se dă la frigider peste noapte. (Dacă nu ați planificat înainte, lăsați uleiul să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.) Strecurați uleiul, apăsând puternic pe solide înainte de a le arunca. Gust pentru sare. Uleiul de lămâie se va păstra, acoperit și refrigerat, timp de 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De LămâieUlei De Lămâie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Puneți nautul, usturoiul, tahini, sucul de lămâie, sarea și piperul într-un robot de bucătărie și pulsați până când nautul este tocat grosier. Răsturnați părțile laterale ale bolului. Porniți din nou procesorul și stropiți în ulei. Procesați până când hummusul este neted, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Răsturnați hummusul într-un castron, acoperiți-l și lăsați-l deoparte la temperatura camerei până când este necesar sau acoperiți și refrigerați până la 1 zi. Aduceți humusul înapoi la temperatura camerei înainte de al utiliza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NăutNăut
UsturoiUsturoi
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
PiperPiper
TahiniTahini
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
1
Combinați castraveții, ceapa și haricots verts într-un castron. Acoperiți și refrigerați până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
CastraveteCastravete
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Poziționați un suport pentru cuptor la 6 inci de broiler și încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o foaie de copt cu ulei și glisați-o sub broiler pentru a se încălzi timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Pui BroilerPui Broiler
3
Puneți făina de porumb, făina și sarea de mare într-un castron puțin adânc și bateți pentru a combina. Înmuiați partea de piele a somonului în amestecul de coacere și așezați-o, cu pielea în jos, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Sare De MareSare De Mare
SomonSomon
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
BolBol
4
Ungeți peștele cu ulei și sareți-l ușor. Fierbeți peștele timp de 1 1/2 minute. Schimbați setarea cuptorului la 260° și coaceți peștele timp de 7 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți foaia de copt din cuptor. Reglați grătarul cuptorului astfel încât să fie la aproximativ 3 inci de broiler și porniți din nou broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
6
Întindeți partea superioară a fiecărui file cu un sfert din hummus. Folosiți spatele unei linguri pentru a face vârfuri în hummus (suprafața neuniformă vă va oferi o rumenire mai bună) și presărați fiecare file cu 1 linguriță panko. Glisați foaia de copt înapoi în cuptor și fierbeți până când hummusul se rumeneste, aproximativ 2 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
7
Pentru a servi, împărțiți salata în 4 farfurii, întinzând-o în centrul fiecărei farfurii.
8
Presărați fiecare salată cu 1 linguriță de pătrunjel și stropiți cu 1/4 cană de ulei de lămâie. Puneți somonul deasupra salatei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De LămâieUlei De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
SomonSomon
9
Retipărit cu permisiunea Grand Central Oyster Bar And Restaurant Cookbook: rețete și povești dintr-un Restaurant clasic American de Sandy Ingber cu Roy Finamore. Text copyright 2013 Grand Central Oyster Bar & Restaurant Franchising Co., Inc.; fotografii copyright 2012 de Iain Bagwell. Publicat în 2013 de Stewart, Tabori & Chang.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StridiiStridii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista