Somon Prăjit În Tigaie Cu Sos De Smântână De Mărar
Somonul prăjit în tigaie cu sos de smântână de mărar necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 395 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.35 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Dacă aveți la îndemână somon, murături de mărar, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Somon Ars Cu Smântână De Mărar De Usturoi, Somon Poșat Cu Sos De Smântână De Mărar, și Burgeri de somon cu sos de smântână-mărar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Condimentează somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
2
Încălziți uleiul într-o tigaie.Căutați somonul pe ambele părți în tigaie (aproximativ 5 minute pe partea pielii urmate de 2 minute pe cealaltă parte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă smântână, mărar, murături și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Crengute De Marar Proaspat Culese
4
Așezați somonul pe o farfurie și acoperiți cu sosul de smântână de mărar.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.