Somon portocala la gratar

Somon portocala la gratar
Somonul portocale la grătar este o rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară, cu 2 porții. O porție conține 410 calorii , 46 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 5,48 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Este perfect pentru 4 iulie . Dacă aveți la îndemână suc de portocale, tarhon, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 92% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: portocale la grătar și somon bourbon , portocale și somon bourbon la grătar și somon cu portocale și bourbon la grătar .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Pune deoparte 2 linguri de marinată pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Turnați marinata rămasă într-o pungă de plastic resigilabilă; adauga somon. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 2-3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți și aruncați marinata. Prăjiți, neacoperit, la foc mediu sau prăjiți la 6 inchi de la foc timp de 12-15 minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță. Se unge din când în când cu marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Vinul Pinot Noir Barefoot Cellars. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Cellars Vin Pinot Noir
Barefoot Pinot Noir este fructat și elegant, cu arome încântătoare de fructe roșii și lavandă care excită înainte de prima înghițitură! Notele subtile de stejar ridică aromele de cireșe și zmeură Bing. Bucurați-vă de finisajul persistent și mătăsos.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista