Somon picant cu ceapă caramelizată
Somonul picant cu ceapă caramelizată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 406 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Dacă aveți la îndemână boia, ceapă, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 93 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Somon picant cu ceapă caramelizată, Somon prăjit cu ceapă caramelizată și smochine, și Pizza picantă cu Pepperoni cu ceapă caramelizată.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul negru, boiaua, ardeiul cayenne, usturoiul tocat, muștarul Dijon, zahărul brun, pudra de ceapă și sarea într-un castron mic. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline pentru a face o pastă.
Se întinde pasta peste fileurile de somon și se lasă deoparte să se marineze la temperatura camerei 30 de minute.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu. Se amestecă ceapa și se gătește până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă separată la foc mediu-mare. Gătiți fileurile de somon în tigaia fierbinte până se rumenesc pe fiecare parte și nu mai sunt translucide în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Se toarnă ceapa rumenită și uleiul de măsline peste fileurile de somon pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este maison l ' envoye Attache Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir]()
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Redolent de boysenberry și minerale pe nas, care se alătură cuișoare, podea de pădure, cola, piper negru subtil și note de stejar toasty pe cerul gurii. Aciditatea binevenită ridică și extinde aromele printr-un finisaj lung și mătăsos.