Somon marinat cu cartofi dulci și Salsa de ardei roșu

Somon marinat cu cartofi dulci și Salsa de ardei roșu
Somon marinat cu cartofi dulci și ardei roșu Salsan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 971 calorii. Pentru 8,41 USD pe porție, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 32 de minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, bucată de ghimbir de mărimea degetului mare, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 86%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon la grătar cu Salsa de ardei roșu, Somon prăjit cu Chili cu Salsa de ardei dulce, și Portobello marinat pui întreg umplut cu cartofi dulci prăjiți și ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Pentru a face marinada, trebuie să amestecați ghimbirul, coaja de lămâie și lime, sosul de soia și mirinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2
Turnați acest lucru într-o pungă mare de sandwich din plastic, așezați fileul de somon în pungă, strângeți-l împreună și apoi legați un nod în partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
3
Se pune la frigider pentru a se răci timp de 1 1/2 ore
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C / GAZ
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați cartofii dulci pe o tavă de prăjire și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
(tub Mare)(tub Mare)
6
Coaceți în cuptor timp de aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Acum faceți salsa de ardei amestecând ardeii roșii și ardeii iute cu sucul de lămâie și lămâie, uleiul de măsline și menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
După câteva ore scoateți somonul din marinată. Obțineți o tigaie fierbinte, apoi așezați pielea de somon cu fața în jos pe ea timp de câteva minute. Apoi terminați în cuptor coaceți timp de 10 minute în plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Serviți somonul cu salsa și cartofii copți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Ai putea încerca vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Vin de Sandwich Pinot Noir de Jimmy John
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Folk Machine winery și vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateExpert
Gata În1 h, 32 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista