Somon la grătar în frunze de smochin cu frigarui de smochine

Somon la grătar în frunze de smochin cu frigarui de smochine
Somonul la grătar în frunze de smochin cu frigarui de smochin este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 252 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, dezosat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crostini De Smochine Coapte, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Almond Fig Quickbread.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, fierbeți oțetul până când este ușor siropos și redus la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
3
Între timp, clătiți somonul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
4
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
5
Clătiți frunzele de smochin și uscați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
6
Lay partea întunecată în jos, capăt stem îndreptat spre tine. Break Centrul venei de frunze aproape de stem astfel încât frunze va ori cu ușurință. Ungeți generos partea superioară a frunzei cu oțet redus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
7
Așezați o bucată de somon orizontal peste mijlocul frunzei. În cazul în care somonul are un capăt subțire, tuck sub astfel încât piesa este uniform gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Periați somonul cu oțet redus. Îndoiți capătul tulpinii frunzei peste somon. Îndoiți în părți, apoi rotiți-vă pentru a închide peștele (dacă frunza nu este suficient de mare pentru a înfășura peștele, desfaceți și așezați o a doua frunză care se suprapune ușor pe prima; folosiți ambele frunze pentru a înfășura peștele). Umeziți o lungime de 12 inch de șir de bumbac grele și înfășurați în jurul Centrul de pachet, apoi rândul său, 90 și înfășurați în cealaltă direcție; cravată în siguranță, apoi tăiați șir se termină 1/2 inch de la nod. Repetați pentru a înfășura somonul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
9
Periați exteriorul mănunchiurilor cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
10
Așezați mănunchiuri pe un grătar cu ulei peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau căldură mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, de cotitură o dată, până când un termometru introdus prin frunze în centrul de pește ajunge la 140, 8 la 10 minute în total. Cu o spatulă largă, transferați fiecare pachet pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
11
Tăiați șirul și serviți cu frigarui de smochine; desfaceți mănunchiurile și aruncați frunzele de smochin înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
12
Frigarui de smochine. Înmuiați 8 frigarui de lemn (cel puțin 8 in. lung) în apă rece timp de aproximativ 10 minute. Clătiți 16 smochine coapte și uscați. Tăiați capetele tulpinii; tăiați smochinele pe jumătate pe lungime. Filetați 4 jumătăți de smochine pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
13
Stropiți părțile tăiate cu un total de 2 linguri de suc de lămâie și presărați cu aproximativ 1/4 linguriță de sare. Grătați smochinele tăiate cu fața în jos la foc mare până se încălzesc și ușor carbonizate, aproximativ 2 minute. Face 4 porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista