Somon la grătar în frunze de smochin cu frigarui de smochine
Somonul la grătar în frunze de smochin cu frigarui de smochin este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție conține 252 calorii, 1g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, dezosat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Crostini De Smochine Coapte, Newtoni De Smochine De Casă, și Paleo Almond Fig Quickbread.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 1 până la 2 litri la foc mediu-mare, fierbeți oțetul până când este ușor siropos și redus la aproximativ 1/3 cană, aproximativ 6 minute.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, 5 până la 10 minute.
Între timp, clătiți somonul și uscați-l.
Se presară cu sare și piper.
Clătiți frunzele de smochin și uscați.
Lay partea întunecată în jos, capăt stem îndreptat spre tine. Break Centrul venei de frunze aproape de stem astfel încât frunze va ori cu ușurință. Ungeți generos partea superioară a frunzei cu oțet redus.
Așezați o bucată de somon orizontal peste mijlocul frunzei. În cazul în care somonul are un capăt subțire, tuck sub astfel încât piesa este uniform gros.
Periați somonul cu oțet redus. Îndoiți capătul tulpinii frunzei peste somon. Îndoiți în părți, apoi rotiți-vă pentru a închide peștele (dacă frunza nu este suficient de mare pentru a înfășura peștele, desfaceți și așezați o a doua frunză care se suprapune ușor pe prima; folosiți ambele frunze pentru a înfășura peștele). Umeziți o lungime de 12 inch de șir de bumbac grele și înfășurați în jurul Centrul de pachet, apoi rândul său, 90 și înfășurați în cealaltă direcție; cravată în siguranță, apoi tăiați șir se termină 1/2 inch de la nod. Repetați pentru a înfășura somonul rămas.
Periați exteriorul mănunchiurilor cu ulei de măsline.
Așezați mănunchiuri pe un grătar cu ulei peste un pat solid de cărbuni fierbinți sau căldură mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti, de cotitură o dată, până când un termometru introdus prin frunze în centrul de pește ajunge la 140, 8 la 10 minute în total. Cu o spatulă largă, transferați fiecare pachet pe o farfurie.
Tăiați șirul și serviți cu frigarui de smochine; desfaceți mănunchiurile și aruncați frunzele de smochin înainte de a mânca.
Frigarui de smochine. Înmuiați 8 frigarui de lemn (cel puțin 8 in. lung) în apă rece timp de aproximativ 10 minute. Clătiți 16 smochine coapte și uscați. Tăiați capetele tulpinii; tăiați smochinele pe jumătate pe lungime. Filetați 4 jumătăți de smochine pe fiecare frigăruie.
Stropiți părțile tăiate cu un total de 2 linguri de suc de lămâie și presărați cu aproximativ 1/4 linguriță de sare. Grătați smochinele tăiate cu fața în jos la foc mare până se încălzesc și ușor carbonizate, aproximativ 2 minute. Face 4 porții.