Somon la grătar pe pâine prăjită cu maioneză de Scallion
Somonul la grătar pe pâine prăjită cu maioneză de Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 306 calorii, 23g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,94 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon prăjit cu maioneză de Scallion și salată verde, Somon afumat și Scallion se amestecă cu pâine prăjită integrală cu unt de brânză de capră, și Somon la grătar cu maioneză Wasabi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți tigaia la grătar la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați. Între timp, aruncați scallions cu 2 lingurițe de ulei și condimentați cu sare și piper. Se usucă somonul și se acoperă cu restul de 2 lingurițe de ulei și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Somon
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
2
Gătiți scallions în tigaie la grătar, întorcându-se ocazional, până când este moale și ușor carbonizat, aproximativ 6 minute, apoi transferați pe o tăietură pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Grill Pan
3
Adăugați somonul în tigaia la grătar și gătiți, răsturnând o dată, până când este gătit, aproximativ 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Grill Pan
4
Se transferă cu o spatulă metalică pe o farfurie și se răcește ușor, apoi se descuamează ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
În timp ce somonul se gătește la grătar, tocați mărunt ceapa verde și amestecați în maioneză cu țelină, suc de lămâie și mentă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Maioneză
Ceapa Verde
țelină
Somon
Mentă
6
Pâine prăjită și se întinde ușor cu o parte din maioneză de scallion. Împărțiți somonul între pâine prăjită și acoperiți cu păpuși de maioneză de scallion și bucăți de frisone.
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.