Somon la grătar cu unt de murături de mărar

Somon la grătar cu unt de murături de mărar
Somonul la grătar cu unt de murături de mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 469 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,18 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, file de somon, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Somon la grătar cu unt de murături de mărar, Somon la grătar cu unt de murături de mărar, și Somon la grătar cu unt de mărar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Într-un castron mic, amestecați untul cu murăturile tăiate cubulețe, tarhonul și muștarul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TarhonTarhon
MuștarMuștar
MuraturiMuraturi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BolBol
2
Frecați somonul cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, cu pielea în jos, până când pielea este ușor carbonizată și crocantă, aproximativ 3 minute. Folosind o spatulă metalică, întoarceți fileurile și grătiți până abia gata în centru, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Transferați somonul în farfurii. Se acoperă cu untul de murat de mărar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături De MărarMurături De Mărar
UntUnt
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Revista