Somon la grătar cu sos de muștar-vin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul la grătar cu sos de muștar-vin. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 354 calorii. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon Cu Sos De Muștar De Vin, Somon de ardei muștar cu sos de vin roșu, și Somon la grătar cu sos BBQ de vin roșu, unt de alune și salată de grâu crăpat cu legume la grătar.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Într-un castron mic, combinați usturoiul, sarea, 1/2 linguriță. piper, ulei și suc de lămâie.
Periați amestecul peste somon, apoi gătiți, întorcându-vă o dată, până când ați terminat așa cum doriți, aproximativ 6 minute în total pentru mediu.
Într-o cratiță mică, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina și se gătește până începe să se rumenească.
Bateți restul de 1/2 linguriță. piper, boia de ardei, lapte, muștar, vin și 3 linguri. apă. Gatiti pana fierbe, apoi lingurati peste somon si presarati cu ierburi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.