Somon la grătar cu Salsa de roșii afumate
Somonul la grătar cu Salsa de roșii afumate ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 270 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ardei jalape, ceapă, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon La Grătar Cu Salsa De Roșii Afumate, Tigaie somon la grătar cu Salsa de roșii, și Somon la grătar cu Salsa de roșii-măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Presărați fileurile cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru.
Așezați pe grătar acoperit cu spray de gătit și grătiți timp de 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Așezați roșiile, ceapa și jalapeo pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți roșiile, tăiate cu fața în jos, 6 minute. Rândul său; grătar timp de 1 minut. Ceapa și jalapeo la grătar timp de 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din grătar și răciți ușor. Se toacă grosolan roșiile și ceapa; se toacă fin jalapeo.
Combinați roșiile, ceapa, jalapeo, 1/4 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru și suc din 1/2 lime.
Serviți salsa peste pește.
Se ornează cu pene de var.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.