Somon la grătar cu Salsa de Mango

Somon la grătar cu Salsa de Mango
Rețeta somon la grătar cu salsa de Mango ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 101 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon La Grătar Cu Salsa De Mango, Somon la grătar cu Salsa de Mango, și Somon la grătar cu Salsa de Mango.

Instrucțiuni

1
Așezați somonul, pielea în jos, pe o bucată unsă de folie grea, care este cu aproximativ 2 inci mai mare decât peștele din toate părțile. Frecați deasupra peștelui cu ulei, apoi coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Se presară generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Într-un castron, amestecați mango, suc de lămâie și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați chile, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
5
Așezați somonul (pe folie) pe un grătar de grătar peste un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătar. Gatiti pana cand somonul este opac, dar inca cu aspect umed in centrul celei mai groase parti (taiat pentru a testa), 12 pana la 15 minute. Îndepărtați orice ulei din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Glisați cu grijă o spatulă largă între pielea de somon și folie și ridicați somonul pe un platou. Puneți jumătate din salsa de mango peste pește. Feliați peștele transversal și serviți cu salsa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Asocierea vinului: un Riesling sau Gewrztraminer uscat, cu aciditate bună, răcește focul chile din salsa și completează peștele bogat și fructele tropicale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe TropicaleFructe Tropicale
Riesling UscatRiesling Uscat
Ardei IuteArdei Iute
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PeștePește
VinVin

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Foley Johnson Carneros Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista