Somon la grătar cu glazură de marmeladă Dijon

Somon la grătar cu glazură de marmeladă Dijon
Somonul la grătar cu glazură de marmeladă Dijon durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 344 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten, fără lactate, întreagă 30 și pescatariană servește 4 și costă $4.08 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă de la Taste of Home necesită muștar dijon, sare, file de somon și marmeladă de portocale. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon fript cu marmeladă-glazură Dijon, Somon prăjit cu glazură de marmeladă de soia, și Filet de porc la grătar cu glazură de marmeladă portocalie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente; puneți deoparte 1/4 cană.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Periați glazura rămasă peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
4
Așezați pielea de somon cu fața în jos pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Grătiți, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 10-12 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță, ungând ocazional cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somonul la grătar. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 49 de dolari pe sticlă.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista