Somon la grătar cu fenicul prăjit și roșii
Somonul la grătar cu fenicul prăjit și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.65 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 410 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de bulbi de fenicul, crenguțe de cimbru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Halibut la grătar cu fenicul, roșii și Rouille de usturoi prăjită, Somon De Piper, Fenicul Și Roșii, și Somon la cuptor cu fenicul și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pe o foaie de copt cu margini, aruncați feniculul cu 2 linguri de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați crenguțele de cimbru peste fenicul, acoperiți cu folie și coaceți timp de 15 minute. Descoperiți și coaceți timp de aproximativ 15 minute mai mult, până când este aproape fraged. Condimentați roșiile cu sare și piper și adăugați-le pe foaia de copt, tăiate cu fața în jos.
Coaceți timp de 15 minute sau până când roșiile sunt moi și feniculul este maro auriu.
Transferați feniculul și roșiile într-un platou și turnați sucurile de prăjire deasupra; aruncați crenguțele de cimbru.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mic, combinați sucul de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline și coriandru; condimentează cu sare și piper.
Înveliți fileurile de somon cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți somonul la grătar la foc mediu-fierbinte până când este ușor carbonizat și doar gătit, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Serviți somonul cu feniculul prăjit și roșiile și treceți pansamentul cu lămâie la masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.