Somon la cuptor cu Salsa de măsline negre
Rețeta somon copt cu Salsan de măsline negre este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 30. O porție conține 26 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ceapă, ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Somon La Cuptor Cu Salsa De Măsline Negre, Salsa de fasole neagră și măsline, și Biban de mare cu Salsa de roșii și măsline negre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaia de copt acoperită cu folie.
Combinați ingredientele rămase; lingura peste somon.
Coaceți 18 până la 20 min. sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis Luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.