Somon la cuptor cu busuioc și usturoi

Somon la cuptor cu busuioc și usturoi
Somonul copt cu busuioc și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 377 calorii, 34G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei de măsline, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 88%. Rețete similare sunt Somon la grătar cu usturoi, lămâie și busuioc, Burgeri de somon cu maioneză de busuioc-usturoi, și Somon la cuptor cu busuioc și lămâie.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă primele 6 ingrediente într-un bol mediu de amestecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Adăugați somon; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți cu amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
4
Așezați fileurile de somon pe o foaie de 18 x 24 inch de folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Se toarnă amestecul rămas peste somon; sigilați și așezați pe o tigaie pentru foi de biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
6
Coaceți până când este opac, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Pivnițele Twomey de Silver Oak Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pivnițe Twomey de stejar Argintiu râul rus Pinot Noir
Pinot Noir, valea râului rus din 2009, are o culoare rubinie cu accente violete și un nas complex de petale proaspete de trandafir, liliac, mere confiate, condimente dulci de copt și o notă de mentă. Are un atac bogat, larg asupra palatului și note de caramel, butterscotch și fructe roșii coapte. Acest vin expresiv are un finisaj echilibrat de fructe, condimente, aciditate naturală strălucitoare și taninuri cu granulație fină.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Revista