Somon glazurat de artar gustos

Somon glazurat de artar gustos
Ai nevoie de un fel principal fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian? Somon glazut cu arțar ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 288 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos hoisin, sirop de arțar, muștar și fileuri de somon. Această rețetă este pe placul a 46 de bucătari și bucătari. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 99%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum somon glazut cu arțar, somon glazurat cu arțar și somon glazut cu arțar.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sosul hoisin, siropul și muștarul; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)
2
Puneți somonul, cu pielea în jos, pe o tigaie unsă cu unsoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Prăjiți 4-6 inchi de la căldură timp de 5 minute.
4
Ungeți jumătate din sos peste somon. Se prăjește 7-10 minute mai mult sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță, ungând din când în când cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se DezghețeCutie De Mazăre Congelată, Pusă într-o Strecurătoare și Lăsată Sub Apă Fierbinte Să Se Dezghețe
Mandarine, Câte 3Mandarine, Câte 3

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe negre și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate74
Revista