Somon Glazurat Cu Muștar

Somonul glazurat cu muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 209 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,8 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de file de somon sockeye pe piele, coajă de portocală, garnitură: arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Somon Planked cu glazură de arțar-muștar, Somon Scândurat De Cedru Cu Vinetă Dulce De Muștar, și Somon Scândurat De Cedru Cu Glazură De Muștar De Arțar.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura de lemn în apă 1 oră; scurgere. Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Scoateți oasele de pin din somon, dacă este necesar.
Combinați muștarul și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic și periați jumătate din amestecul de muștar peste somon, rezervând amestecul de muștar rămas.
Grătar scândură 3 minute sau până când apar semne de grătar.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe partea încălzită a scândurii. Se acoperă cu felii de portocale.
Somon la grătar, acoperit cu capac la grătar, 10 până la 15 minute sau până la gradul dorit de coacere. (Verificați ocazional pentru a vă asigura că marginile scândurii nu se aprind.)
Se servește cu glazură de muștar rezervată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.