Somon glazurat cu hash de varză de Bruxelles
Rețeta somon glazurat cu hash de varză de Bruxelles poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 462 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin necesită cidru de mere, fripturi de somon, ceapă și sare și piper. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Arțar-muștar-amestec de piper somon glazurat cu varză de Bruxelles, Varză De Bruxelles Și Hash De Cartofi, și Varză de Bruxelles și Hash de cartofi pentru doi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Separați varza de Bruxelles în frunze.
Adăugați frunzele în apa clocotită și gătiți până devin verde aprins, aproximativ 2 minute; scurgere. Curățați cartofii și tăiați-i în zaruri de 1/2 inch.
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți slănina și tocați-o grosier.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie.
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Se amestecă cartofii și se fierbe până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles și slănina și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, într-o cratiță medie, fierbeți cidrul de mere cu applejack și unt până când glazura de cidru se reduce la 2/3 cană, aproximativ 25 de minute.
Preîncălziți broilerul. Condimentați fripturile de somon cu sare și piper și periați-le pe ambele părți cu glazura de cidru. Aranjați fripturile într-o tigaie pentru pui de carne sau pe un suport așezat într-o foaie de copt cu margini. Fierbeți somonul timp de aproximativ 8 minute, perindând ocazional cu glazura sau până când este crocant și tocmai gătit.
Reîncălziți hash-ul de varză de Bruxelles.
Ungeți fripturile de somon cu orice glazură de cidru rămasă, apoi transferați pe farfurii și serviți cu hash.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.