Somon glazurat cu hash de varză de Bruxelles

Somon glazurat cu hash de varză de Bruxelles
Rețeta somon glazurat cu hash de varză de Bruxelles poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 8. Pentru $5.75 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 462 calorii, 50g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă din alimente și vin necesită cidru de mere, fripturi de somon, ceapă și sare și piper. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Arțar-muștar-amestec de piper somon glazurat cu varză de Bruxelles, Varză De Bruxelles Și Hash De Cartofi, și Varză de Bruxelles și Hash de cartofi pentru doi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie cu apă sărată clocotită, gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cartofii pe o farfurie și lăsați să se răcească ușor. Separați varza de Bruxelles în frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați frunzele în apa clocotită și gătiți până devin verde aprins, aproximativ 2 minute; scurgere. Curățați cartofii și tăiați-i în zaruri de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scurgeți slănina și tocați-o grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 4 minute. Se amestecă cartofii și se fierbe până se rumenesc peste tot, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
7
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles și slănina și gătiți, amestecând, până se încălzește, aproximativ 1 minut. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
9
Între timp, într-o cratiță medie, fierbeți cidrul de mere cu applejack și unt până când glazura de cidru se reduce la 2/3 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De MereCidru De Mere
ApplejackApplejack
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Preîncălziți broilerul. Condimentați fripturile de somon cu sare și piper și periați-le pe ambele părți cu glazura de cidru. Aranjați fripturile într-o tigaie pentru pui de carne sau pe un suport așezat într-o foaie de copt cu margini. Fierbeți somonul timp de aproximativ 8 minute, perindând ocazional cu glazura sau până când este crocant și tocmai gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
11
Reîncălziți hash-ul de varză de Bruxelles.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire
12
Ungeți fripturile de somon cu orice glazură de cidru rămasă, apoi transferați pe farfurii și serviți cu hash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De SomonFriptură De Somon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Salsa Cumpărată Din Magazin, Pentru ServireSalsa Cumpărată Din Magazin, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista