Rețeta de somon răcit cu Panzanella ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 4 porții cu 524 calorii, 38g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți oțet balsamic, fileuri de somon, piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Somon fiert refrigerat cu Panzanella, Caise refrigerate cu frisca, și Halibut fiert refrigerat cu Salsa proaspătă de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați somon; reduceți căldura și fierbeți 7 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
3
Scoateți din tigaie; așezați într-un vas superficial. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Combinați roșiile și următoarele 8 ingrediente (roșii prin sare). Acoperiți amestecul de roșii și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Așezați 1 felie de pâine prăjită pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare cu 1 cană de amestec de roșii și un file.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se întotdeauna să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
A very friendly Chardonnay, with juicy tropical fruit flavors, a hint of creaminess, and a long, bright finish. For five generations our family has lived and worked our land in Lodi, California, always striving to leave the land in a better state for the nextgeneration.