Somon dulce și picant la grătar
Somonul dulce și picant la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 371 calorii, 29G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de zahăr brun, ulei vegetal, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi maioneza ușoară, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri De Piatră Ușoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Somon dulce și picant, Somon Dulce Și Picant, și Somon dulce și picant.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber sau o tigaie pentru grătar pe înălțime medie.
Amestecați împreună sosul fierbinte, zahărul brun, ardeiul și cayenne într-un bol mic.
Transferați 1 lingură de amestec într-un castron mare și bateți în maioneză; puneți deoparte restul de sos.
Adăugați arpagicul, țelina și ceapa în bol cu maioneza și aruncați bine.
Presărați somonul cu sare și piper.
Ungeți ușor grătarul cu ulei.
Așezați somonul pe grătar, cu pielea în sus și gătiți până când apar semne distincte de grătar și somonul se eliberează ușor de grătar, 2 până la 3 minute. Întoarceți și periați peștele cu o parte din sosul rezervat. Continuați să gătiți peștele, perindând bucățile periodic cu sosul, până când fileurile de somon sunt glazurate și tocmai fierte, încă 13 până la 15 minute.
Transferați fileurile pe farfurii individuale și serviți cu salata de țelină.