Somon de susan-ghimbir cu Bok Choy fiert

Somon de susan-ghimbir cu Bok Choy fiert
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Somonul de susan-ghimbir cu Bok Choy fiert ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 282 calorii, 37g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, bulion de pui degresat cu grăsime, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 90%. Rețete similare includ Usturoi ghimbir Zucchini tăiței castron cu somon și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Ghimbir-Susan Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Clătiți bok choy; tăiați și aruncați capetele tijei dure și orice părți învinețite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
2
Tăiați blaturile cu frunze transversal în benzi de 2 inci; tăiați tulpinile transversal în bucăți de 1 inch.
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați usturoiul în 2 lingurițe de ulei până la sfârâit, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați bok choy și bulion, acoperiți și gătiți până când cele mai groase tulpini sunt doar fragede atunci când sunt străpunse, 4 până la 5 minute; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
5
Între timp, clătiți somonul, uscați-l și tăiați-l în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6
Se amestecă semințele de susan cu ghimbir și se freacă uniform peștele cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
7
Turnați restul de 2 lingurițe de ulei într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare. Când uleiul este fierbinte, în aproximativ 1 minut, puneți somonul, pielea în jos, în tigaie; gătiți 3 minute. Cu o spatulă largă, întoarceți peștele și gătiți până când este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Așezați somonul în boluri largi și lingurați bok choy și bulion în mod egal în jurul peștilor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bok ChoyBok Choy
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista