Somon De Soia-Arțar
Soia-arțar somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 340 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru $ 4.43 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, suc de portocale, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sos de soia scăzut de sodiu ar putea urma acest curs principal cu Tort Cu Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Sos De Soia-Susan, Taitei Cu Sos De Soia, și Sticky Ghimbir Soia Glazurate De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Amestecați sosul de soia, siropul de arțar, sucul de portocale, 2 căței de usturoi și 2 linguri de apă într-un bol mare; adăugați somonul și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 20 de minute.
Între timp, puneți conopida și bulionul într-un bol sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți ușor cu folie de plastic și cuptor cu microunde până se înmoaie, 6 minute.
Înveliți o foaie de copt cu margini cu spray de gătit.
Se scurge peștele, se condimentează cu sare și piper și se pune pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până când sunt ușor aurii în jurul marginilor, 8 până la 10 minute.
Între timp, încălziți uleiul de măsline și cățelul de usturoi rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare; gătiți, rupând usturoiul cu o lingură, până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați conopida și bulionul, afinele, fisticul, coaja de portocală, pătrunjelul, 1/4 linguriță de sare și piper după gust și amestecați pentru a se încălzi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.