Somon cu sos de Pecan-miere

Somon cu sos de Pecan-miere
Somonul cu sos de Pecan-miere este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 823 calorii, 36g de proteine, și 56G de grăsime. Pentru 5,31 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de file de somon, miere, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un curs principal scump. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 59%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Somon cu sos de Pecan de miere, Pecan și somon glazurat cu miere, și Pecan Crusted Miere-Muștar Somon.

Instrucțiuni

1
Presărați somonul cu sare și piper. Într-o tigaie mare, gătiți somonul în ulei și 6 linguri de unt timp de 10-12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SomonSomon
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Între timp, într-o cratiță mică, gătiți nucile pecan și mierea în untul rămas la foc mediu-mic timp de 8-10 minute sau până când sunt bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se servește cu somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Ai putea încerca Poppy Monterey Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Poppy Monterey Pinot Noir
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista