Somon cu sos de Grapefruit proaspăt

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos proaspăt de Grapefruit. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 319 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Un amestec de cremă de brânză philadelphia, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma grapefruitul, puteți urma acest fel principal cu Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu sos proaspăt de măcriș, Somon cu scândură de cedru cu sos proaspăt de măcriș, și Somon Alaska W. Sos Tomatillo, Porumb Proaspăt Și Poblano Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 232°.sucul 2 din grapefruit; combinați cu zahărul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mare 25 min. sau până când zahărul este dizolvat și sucul este redus la jumătate.
Se toarnă siropul de grapefruit în blender.
Adăugați cremă de brânză; capac. Se amestecă până se omogenizează; pus deoparte. Păstrați cald.
Tapetați tava de copt de 15x10x1 inci cu folie.
Se toarnă 1/4 cană de pansament pe tigaia pregătită; se introduce la cuptor 5 min. pentru a încălzi.
Scoateți din cuptor. Așezați imediat somonul, cu pielea în sus, pe tigaie; deasupra cu restul de 1/4 cană de pansament.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița, întorcându-se o dată după 12 min.
Segmentați grapefruitul rămas, combinați cu sucuri și ceapă.
Serviți somonul acoperit cu sos cald și topping de grapefruit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.