Somon Cu Sos De Coniac De Mure

Somon Cu Sos De Coniac De Mure
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos de coniac de mure. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 424 calorii. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Un amestec de apă, conserve de mure, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 56 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Somon de scândură de cedru cu sos de mure, Somon de râu de cupru sălbatic cu sos Beurre Blanc și Chipotle de mure, și Cheesecake Cu Mure De Ciocolată Albă Cu Sos De Mure pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista