Somon cu sos de busuioc

Somon cu sos de busuioc
Somonul cu sos de busuioc este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 607 calorii, 34G de proteine, și 52G de grăsime. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, busuioc, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Somon Rc cu sos de cremă de busuioc. *****, Somon la grătar cu busuioc și sos olandez, și Somon Provensal Cu Sos De Busuioc De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți somonul cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Lăsați deoparte 10 minute pentru a absorbi aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
2
Între timp, combinați busuiocul, 1/2 cană de ulei de măsline și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă mărunt și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Somon Saut 4 până la 5 minute pe fiecare parte, sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați pe farfurii de servire. În tigaia caldă, încălziți sosul de busuioc rezervat și turnați peste somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
BusuiocBusuioc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Asociere perfectă: expertul în stilul de viață din California, Susie Coelho, recomandă Meridian Pinot Noir pentru somonul cu sos de busuioc. Un indiciu de lămâie înseamnă că rețeta ar funcționa la fel de bine cu Chardonnay-ul lui Meridian. O altă opțiune este Meridian Sauvignon Blanc. Calitatea sa strălucitoare și însorită se potrivește cu aciditatea roșiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
Pinot NoirPinot Noir
TomateTomate
SomonSomon
BusuiocBusuioc
LămâieLămâie
SosSos

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista