Somon Cu Scânduri De Cedru
Somonul cu scânduri de cedru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 169 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați scândură de arin, file de somon, lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Încercați Somon Cu Scândură De Cedru, Somon Cu Scândură De Cedru, și Somon La Grătar Cu Cedru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura de cedru în apă cel puțin 30 de minute.
Îndepărtați oasele de pin din somon, dacă este necesar, și acoperiți peștele uniform cu frecare. Acoperiți cu folie de plastic sau folie și răciți până când este gata de grătar.
Scurgeți scândura și grătiți la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 3 minute sau până când apar semne de grătar.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe partea încălzită a scândurii. Se acoperă cu felii de lămâie.
Așezați somonul scândurat pe grătar, acoperiți și grătiți 20 de minute sau până la gradul dorit de coacere. (Verificați ocazional pentru a vă asigura că marginile scândurii nu se aprind.)
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau