Somon cu migdale și sos de roșii-lămâie

Somon cu migdale și sos de roșii-lămâie
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, conserve de roșii, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Somon cu migdale și sos de roșii-lămâie, Tartele cu suc de lămâie și sos de mure, și Somon într-un sos de roșii și Feta (alias Salmon Saganaki) pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista