Somon cu miere de soia și sosuri de Wasabi

Somon cu miere de soia și sosuri de Wasabi
Somonul cu miere de soia și sosuri de Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.59 pe portie. O porție conține 363 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de wasabi, sos de soia, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Somon cu miere de soia și sosuri de Wasabi, Chile-somon glazurat cu miere cu două sosuri, și Wasabi & Miere Glazurate-Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinați somonul:,
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
2
Se amestecă împreună mirin, sos de soia, oțet și ghimbir într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
3
Adăugați pește, părțile pielii în sus și marinați, acoperite, la temperatura camerei 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
1
Fierbeți sosul de soia, mierea și sucul de lămâie într-o cratiță mică, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă împreună pudra de wasabi și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Prăjiți peștele, cu pielea în jos, pe raftul Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne, la 5 până la 7 inci de la căldură, până când peștele este doar gătit, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
4
Serviți somonul stropit cu sosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
1
Sosurile cu miere de soia și wasabi pot fi făcute cu 2 ore înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WasabiWasabi
MiereMiere

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista