Somon cu miere de soia și sosuri de Wasabi
Somonul cu miere de soia și sosuri de Wasabi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.59 pe portie. O porție conține 363 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de wasabi, sos de soia, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 75%. Încercați Somon cu miere de soia și sosuri de Wasabi, Chile-somon glazurat cu miere cu două sosuri, și Wasabi & Miere Glazurate-Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună mirin, sos de soia, oțet și ghimbir într-un vas superficial.
Adăugați pește, părțile pielii în sus și marinați, acoperite, la temperatura camerei 10 minute.
Fierbeți sosul de soia, mierea și sucul de lămâie într-o cratiță mică, amestecând frecvent, până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Se amestecă împreună pudra de wasabi și apa într-un castron mic.
Prăjiți peștele, cu pielea în jos, pe raftul Uns cu ulei al unei tigaie pentru pui de carne, la 5 până la 7 inci de la căldură, până când peștele este doar gătit, aproximativ 6 minute.
Serviți somonul stropit cu sosuri.
Sosurile cu miere de soia și wasabi pot fi făcute cu 2 ore înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.