Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre

Somonul cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 363 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,45 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 176 de gurmanzi și bucătari. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână sos de soia, vin de orez, mazăre cu zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, și Somon Prăjit Cu Glazură Miso Și Mazăre Cu Zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu folie. Coat cu spray antiaderent.
Bateți sosul de chili, 2 linguri de sos de soia și 1 lingură de ghimbir într-un castron mic.
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe foaia pregătită. Lingura sos de chili marinata peste si se lasa sa stea la temperatura camerei 30 minute. Preîncălziți broilerul. Puneți orice marinată rămasă pe foaia de copt peste fileurile de somon. Se fierbe somonul fără a se întoarce până se rumeneste în pete și aproape opac în centru, 6 până la 10 minute, în funcție de grosimea fileului. Între timp, încălziți uleiul vegetal în wok sau tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ghimbir și usturoi tocat; se amestecă până se aromează, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați mazărea de zahăr și amestecați până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Adăugați restul de 1 lingură de sos de soia, vin de orez și virici de mazăre și amestecați doar până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Stropiți cu ulei de susan.
Așezați 1 file de somon pe fiecare farfurie. Puneți amestecul cald de mazăre peste fileurile de somon și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.