Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre

Rețeta de somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Virici de mazăre este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 4,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 363 calorii. 159 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, căței de usturoi, vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este uimitor. Încercați Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre, și Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați foaia de copt cu folie. Coatwith spray antiaderent.
Bateti sos de chili, 2 linguri sos de soia, si 1 linguragimbir într-un castron mic.
Așezați fileurile de somon, cu pielea în jos, pe foaia pregătită. Sosul de lingură se marinează și se lasă să stea latemperatura camerei 30 de minute.
Preîncălziți broilerul. Lingurați orice marinadărămânând pe foaia de copt peste somon. Se fierbe somonul fără a se întoarce până când este încarnat în pete și aproape opac în centru, 6 până la 10 minute, în funcție de grosimea fileului.
Între timp, încălziți uleiul vegetal înwok sau tigaie mare grea la căldură medie-mare.
Adăugați 1 lingură rămasă ghimbirși usturoi tocat; se amestecă până se aromează, aproximativ30 de secunde.
Adăugați mazăre de zahăr și amestecațipână când sunt clare, aproximativ 2 minute.
Adăugați 1 lingură de sos de soia, vin de orez și virici de mazăre și amestecați doar până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Stropiți cu ulei de susan.
Așezați 1 file de somon pe fiecare farfurie.Puneți amestecul de mazăre caldă peste somonfileuri și serviți.
* Disponibil în secțiunea Asian foods din unele supermarketuri, pe piețele asiatice și din amazon.com.
** Disponibil la magazinele de alimente naturale, piețele fermierilor și piețele asiatice.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.