Somon cu față deschisă și BLTs de Avocado

Somonul deschis și Avocado BLTs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 668 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.07 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pene de lămâie, apă, slănină tăiată în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt BLTs De Roșii Prăjite Cu Față Deschisă, Brânză Cu Față Deschisă Pimiento BLTs, și Sandvișuri de somon cu față deschisă cu avocado-Wasabi răspândit.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt; se fierbe 1 minut pe fiecare parte sau până se prăjește.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie.
Adăugați fileuri la picături în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Combinați maioneza de canola, 2 linguri de apă, 2 lingurițe de arpagic tocat și muștar Dijon într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Întindeți amestecul de maioneză uniform peste feliile de pâine; acoperiți fiecare cu 1 frunză de salată, 1 felie de slănină, 1 felie de roșii înjumătățită, 2 felii de avocado și 1 file de pește.
Presărați uniform cu restul de 1 linguriță de arpagic.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.