Somon cu crustă de coriandru și semințe de muștar
Rețeta de somon cu crustă de coriandru și semințe de muștar poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 4,62 USD per porție. Acest fel principal are 376 de calorii, 37 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mentă, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente, le puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ piper, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan, piper, coriandru și somon cu crustă de semințe de susan și somon cu crustă de semințe de muștar.
Instrucțiuni
Pentru crustă: Într-un castron, amestecați panko, semințele de muștar, semințele de coriandru și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper.
Pentru spălare: Într-un al doilea castron, amestecați muștarul cu 1/2 cană de apă, amestecând bine pentru a omogeniza.
Bateți într-un castron iaurtul, smântâna, cresonul, oțetul, menta și usturoiul. Pentru a vă asigura că condimentele sunt amestecate, răzuiți părțile laterale și bateți a doua oară. Țineți la temperatura camerei dacă utilizați în decurs de 30 de minute sau puneți la frigider pentru utilizare ulterioară.
Pentru somon: Ungeți somonul cu spălătură, apoi terminați partea superioară (partea pielii) cu crusta. Repetați procesul cu fiecare file.
Într-o tigaie medie la foc mediu, ungeți fundul tigaii cu ulei. Când s-a încălzit, adăugați partea cu crustă a somonului în tigaie și gătiți, în reprize, până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Întoarceți peștele și terminați de gătit până la temperatura dorită.
La final, sosați farfuriile cu 2 uncii de sos de nasturel/mentă. Acoperiți cu somon și ierburi proaspete, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a alege alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten grozav al mâncărurilor cu unt, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile centrate pe ierburi sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul la grătar sau la grătar. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin