Somon cu coriandru și aioli Serrano prăjiți

Somon cu coriandru și aioli Serrano prăjiți
Somonul cu coriandru și aioli Serrano prăjiți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 448 calorii, 35g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $5.11 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, Ulei de arahide, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Filet Smokey cu Serrano-Salsan de Papaya și Serrano-Chutney de mentă-coriandru, Prăjituri de somon cu aioli de coriandru-ghimbir, și Burgeri De Somon Cu Aioli De Ardei Roșu Prăjit.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista