Somon crocant cu orez cu ceai de iasomie și wasabi Edamame

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul crocant cu orez cu ceai de iasomie și wasabi Edamame. O porție conține 584 calorii, 45g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $ 4.94 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pastă de wasabi, apă, oțet de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. 144 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Burgeri de somon Wasabi cu Edamame-Pesto de coriandru, Somon cu ierburi proaspete cu orez de iasomie, și Somon Copt Cu Miere-Ghimbir Cu Orez De Iasomie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală cu apă și un vârf de sare. Aduceți la fierbere.
Adăugați edamame și gătiți până la verde strălucitor, dar nu moale, aproximativ 1 minut.
Scoateți cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte pe o farfurie mare.
Adăugați punga de ceai în apă și reveniți la fierbere. Gatiti orezul in apa de ceai conform instructiunilor pachetului (va dura aproximativ 10 minute).
În timp ce orezul gătește, gătește peștele. Condimentează somonul cu sare pe ambele părți. Într-o tigaie antiaderentă medie, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când strălucește.
Așezați peștele, cu prezentarea în jos, în tigaie și căutați până devine auriu și crocant, aproximativ 6 minute. Folosind clești sau o spatulă de pește, răsturnați cu grijă peștele și gătiți pe a doua parte până când abia este gătit, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a scurge excesul de ulei.
Bateți oțetul de orez, apa, zahărul, maioneza, pasta de wasabi și un vârf de sare împreună într-un castron.
Adăugați edamame cald și amestecați pentru a combina. Împărțiți orezul între două farfurii. Se acoperă cu pește și edamame și se presară cu mazăre wasabi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.