Somon Copt Pergament

Somonul copt pergament ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 178 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.89 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, lămâie, file de somon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon Copt Pergament, Somon Copt Pergament, și Somon cu fenicul copt în pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați un suport pentru cuptor în poziția cea mai joasă din cuptor și preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați fileul de somon cu pielea în jos în mijlocul unei bucăți mari de hârtie pergament; condimentează cu sare și piper negru.
Tăiați 2 fante de 3 inci în pește cu un cuțit ascuțit. Umpleți frunzele de busuioc tocate în fante. Pulverizați fileul cu spray de gătit și aranjați felii de lămâie deasupra.
Îndoiți marginile hârtiei pergament peste pește de mai multe ori pentru a sigila într-un pachet etanș.
Așezați pachetul sigilat pe o foaie de copt.
Coaceți pește pe raftul de jos a cuptorului până când somonul se fulgi ușor și carnea este roz și opacă, cu un interior de culoare roz ușor mai închisă, aproximativ 25 de minute. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a fileului trebuie să citească cel puțin 145 grade F (65 grade C). Pentru a servi, tăiați hârtia pergament deschisă și îndepărtați feliile de lămâie înainte de a placa peștele.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.