Somon condimentat cu șalotă fiartă cu vin, Edamame și piure Sunchoke

Somon condimentat cu șalotă fiartă cu vin, Edamame și piure Sunchoke
O porție conține 361 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $ 4.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, bulion de pui, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tamarind - coaste scurte înăbușite cu trufe Sunchoke pur Apokrode, Nasturel pur Apokrode și ciuperci Chanterelle glazurate, Mănâncă pentru opt dolari: pui fiert cu boia cu piure de năut și șalotă crocantă, și Pui fiert cu vin cu șalotă și Pancetta.

Instrucțiuni

1
Faceți piureul sunchoke: umpleți cratița mare cu apă. Peel sunchokes și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Tăiați-le în bucăți de 2 inci și puneți-le într-o cratiță cu suficient lapte pentru a acoperi, apoi adăugați aproximativ 1 inch mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați un vârf generos de sare și dați la fiert. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când sunchokes și cartofii sunt foarte fragede, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se scurge bine.
5
Transferați sunchokes și cartofii în procesor; adăugați unt și piure până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper. Poate fi făcută cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1
Adăugați boabe de piper negru, semințe de chimen, semințe de coriandru, semințe de muștar 1 linguriță de zahăr și 1 linguriță de sare în vasul unui mortar și pistil. Se macină bine amestecul, dar nu complet până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Încălziți 1 lingură de unt într-o tigaie de 10 inci setată la foc mediu-mic. Când untul se topește, adăugați zahăr de linguriță și sare de linguriță de linguriță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați feliile de șalotă și amestecați pentru a acoperi bine. Gatiti aproximativ 3 minute pana cand ceapa incepe sa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Adăugați vinul și continuați să gătiți, amestecând des, până când vinul s-a evaporat și șalotele sunt profund roșii și arată jammy. Aproximativ 45 de minute. Acoperiți și păstrați cald până la servire.Dacă edamame-ul este înghețat, albiți-le scurt în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Drain.In o cratiță de 1 litru de litru setată la foc mediu, încălziți bulionul de pui edamame cu un vârf de sare și piper negru. Aproximativ 2 minute în total. Chiar înainte de servire, amestecați 1 linguriță de ulei de măsline și 1 linguriță de frunze de mentă tocate.Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Rulați fiecare file de somon în amestecul de condimente măcinate până când este bine acoperit pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Așezați fiecare file pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Așezați aproximativ o ceașcă de piure sunchoke pe fiecare farfurie. Nestle un file împotriva piure și decora unele dintre eșalotă peste partea de sus. Puneți 2 linguri de edamame pe fiecare file cu un strop de ulei de măsline și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista