Somon Atlantic la cuptor lent cu Tabouli din ' făină, de asemenea

Somon Atlantic la cuptor lent cu Tabouli din ' făină, de asemenea
Somon Atlantic lent-coapte cu Tabouli din ' făină, de asemenea, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 654 calorii, 69G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,87 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați file de somon, coajă de lămâie, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 425 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ File De Somon Atlantic Ars, Somon Atlantic cu glazură de soia citrice, și Salată De Somon Atlantic Cu Coriandru Și Ardei Iute.

Instrucțiuni

1
Puneți grâul bulgur într-un vas mic termorezistent și turnați peste el 1 cană (240 ml) de apă clocotită. Acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-o într-o zonă caldă timp de aproximativ 20 de minute. După 20 de minute, descoperiți și pufați grâul bulgur cu o furculiță. Dacă este încă tare sau mestecat, adăugați 1/4 cană (60 ml) apă clocotită, acoperiți din nou și aburiți încă 5 minute. Repetați încă o dată, dacă este necesar. Vrei ca grâul bulgur să fie pufos și fraged. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Salată Romană Sau Salată Verde Cu Frunze, RuptăSalată Romană Sau Salată Verde Cu Frunze, Ruptă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Într-un castron mare, combinați ridichile, castraveții, roșiile, ceapa roșie, menta și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
3
Stropiți cu uleiul de măsline și sucul de lămâie și aruncați până se acoperă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4
Adăugați coaja de lămâie, sarea și piperul și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
5
Adăugați grâul bulgur și amestecați până se combină bine. (Gustați și reglați condimentul cu sare și / sau suc de lămâie, dacă este necesar.) Salata poate fi păstrată într-un recipient acoperit la frigider până la 3 zile. Pentru cea mai bună aromă și textură, aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulgurBulgur
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Semințe De Dovleac NeprăjiteSemințe De Dovleac Neprăjite
6
Preîncălziți cuptorul la 300 litri F (150 litri C) și puneți un suport în mijlocul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
7
Ungeți foaia de copt cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline și așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
8
Stropiți aproximativ jumătate din uleiul rămas peste somon și presărați uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
9
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când peștele devine opac și se simte ferm când apăsați partea cea mai groasă. Timpul de coacere va depinde de grosimea fileului. Rețineți că, chiar și după ce peștele iese din cuptor, acesta va continua să gătească din cauza gătitului reportat (căldură reținută).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
10
Scoateți somonul din cuptor și ungeți-l cu uleiul rămas. Strângeți lămâia pe jumătate peste bucățile de somon și lăsați peștele să se odihnească pe foaia de copt timp de 5 până la 8 minute. Pentru a servi, împărțiți tabouli în mod egal între patru farfurii și acoperiți fiecare cu un file de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista