Somon Atlantic la cuptor lent cu Tabouli din ' făină, de asemenea

Somon Atlantic lent-coapte cu Tabouli din ' făină, de asemenea, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 654 calorii, 69G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 8,87 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați file de somon, coajă de lămâie, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 425 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ File De Somon Atlantic Ars, Somon Atlantic cu glazură de soia citrice, și Salată De Somon Atlantic Cu Coriandru Și Ardei Iute.
Instrucțiuni
Puneți grâul bulgur într-un vas mic termorezistent și turnați peste el 1 cană (240 ml) de apă clocotită. Acoperiți bine cu folie de plastic și puneți-o într-o zonă caldă timp de aproximativ 20 de minute. După 20 de minute, descoperiți și pufați grâul bulgur cu o furculiță. Dacă este încă tare sau mestecat, adăugați 1/4 cană (60 ml) apă clocotită, acoperiți din nou și aburiți încă 5 minute. Repetați încă o dată, dacă este necesar. Vrei ca grâul bulgur să fie pufos și fraged. Pune deoparte.
Într-un castron mare, combinați ridichile, castraveții, roșiile, ceapa roșie, menta și pătrunjelul.
Stropiți cu uleiul de măsline și sucul de lămâie și aruncați până se acoperă uniform.
Adăugați coaja de lămâie, sarea și piperul și aruncați din nou.
Adăugați grâul bulgur și amestecați până se combină bine. (Gustați și reglați condimentul cu sare și / sau suc de lămâie, dacă este necesar.) Salata poate fi păstrată într-un recipient acoperit la frigider până la 3 zile. Pentru cea mai bună aromă și textură, aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Preîncălziți cuptorul la 300 litri F (150 litri C) și puneți un suport în mijlocul cuptorului.
Ungeți foaia de copt cu 1 până la 2 lingurițe de ulei de măsline și așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaia de copt.
Stropiți aproximativ jumătate din uleiul rămas peste somon și presărați uniform cu sare și piper.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute sau până când peștele devine opac și se simte ferm când apăsați partea cea mai groasă. Timpul de coacere va depinde de grosimea fileului. Rețineți că, chiar și după ce peștele iese din cuptor, acesta va continua să gătească din cauza gătitului reportat (căldură reținută).
Scoateți somonul din cuptor și ungeți-l cu uleiul rămas. Strângeți lămâia pe jumătate peste bucățile de somon și lăsați peștele să se odihnească pe foaia de copt timp de 5 până la 8 minute. Pentru a servi, împărțiți tabouli în mod egal între patru farfurii și acoperiți fiecare cu un file de somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.