Somon ars cu Jalapeincorporo Ponzu

Somon ars cu Jalapeincorporo Ponzu
Somonul ars cu Jalapeincorporo Ponzu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 303 calorii. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei de susan, suc de portocale, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Somon ars cu sos de soia-jalape, Somon prăjit cu ananas-Jalapeno, și Somon ars cu ghimbir în bulion Miso cu gust de Jalapeno-Scallion și tăiței de dovlecei.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați somon, cu pielea în jos; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere. Aranjați 1 file pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Top fileuri uniform cu felii de jalapeo. Lingură aproximativ 2 linguri amestec de sos de soia peste fiecare porție; lăsați să stea cu 10 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
SomonSomon
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista