Somon afumat și avocado
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați somonul afumat și avocado. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 184 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. 14 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de pâine de sodă, caper, pachet de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este minunat. Rețete similare includ Somon afumat și sushi cu avocado, Mousse de Avocado și somon afumat, și Tartină De Avocado Cu Somon Afumat.
Instrucțiuni
Piatra și coaja avocado, tăiați în bucăți și aruncați jumătate din sucul de lămâie. Răsuciți și pliați bucățile de somon afumat pe farfurii de servire, apoi împrăștiați cu avocado. Se acoperă și se răcește până la 1 oră până când este gata de servit.
Se amestecă împreună tarhonul, crme frache și sucul de lămâie rămas.
Stropiți peste somon, împrăștiați cu caperele și serviți imediat cu pâine integrală sau sifon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul afumat poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.