Somon afumat cremos - Ouă Amestecate peste clătite de cartofi Asiago

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somon afumat cremos-omletă peste clătite de cartofi Asiago. Această rețetă servește 4. O porție conține 260 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica ouă, arpagic, CR fra fra fra FRA, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Ouă Amestecate Cremoase Cu Somon Afumat, Ouă Amestecate Cu Somon Afumat, și Ouă amestecate cu somon afumat.
Instrucțiuni
Pregătiți clătite, acoperiți și păstrați la cald.
Bateți împreună ouăle, smântâna și 3 linguri de arpagic.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu. Gatiti ouale, amestecand cu o spatula, pana se tin impreuna, dar sunt inca moi.
Adăugați somon afumat și continuați să gătiți 1 minut, până când ouăle sunt fierte, dar încă umede. Dacă utilizați somon afumat la rece, scoateți tigaia de pe foc imediat pentru a preveni gătirea excesivă a somonului.
Aranjați câte 3 clătite pe 4 farfurii individuale de servire. Puneți ouăle deasupra.
Combinați șalotele și crme frache și dollop pe ouă.
Se presară cu arpagic și piper rămas.
Cazul vinului: în afară de îndatoririle sale de CEO și președinte al Carnival Cruise Lines, Bob Dickinson își urmărește pasiunea pentru vin. Dovezi? Crama sa conține peste 22.000 de sticle, ceea ce o face una dintre cele mai mari colecții private din țară. În calitate de fondator al Presidential Wine Club, Bob insistă ca vinul bun să fie distractiv și accesibil. Recomandarea lui Bob: Chardonnay sau orice Alb spaniol uscat cu oase.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.