Somn Înnegrit Cu Salsa Fresca Cu Coriandru

Somnul înnegrit cu Salsa Fresca cu coriandru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $33.46 pe portie, această rețetă acoperă 88% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 2685 calorii, 241g de proteine, și 157g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână boia, sare kosher, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Somn Înnegrit Cu Salsa Fresca Cu Coriandru, Salsa Fresca, trei moduri {mango, căpșuni, coriandru}, și Tacos de somon înnegrit cu Salsan de porumb și Cilantro Lime Ranch.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul.Pe un castron mic, combinați boia de ardei, cayenne, oregano, sare și piper.
Așezați fileurile de somn pe o foaie mare de copt într-un singur strat.Înveliți ușor ambele părți ale fiecărui file cu ulei, apoi frecați Generos amestecul de condimente uniform pe ambele părți (rezervați orice condiment rămas care nu a atins peștele într-un conatiner etanș pentru utilizare viitoare).
Așezați peștele sub broiler și gătiți, urmărind îndeaproape, până când este ușor carbonizat, aproximativ 5 minute.Întoarceți și fierbeți până la fiert, încă aproximativ 5 minute.Pentru Salsa:.
Combinați roșiile cherry, ceapa, piperul, chili-ul, coriandrul, sarea, sucul de lămâie și uleiul de măsline și aruncați bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Catfish în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.