Somn Prăjit În Stil Delta

Somn Prăjit În Stil Delta
Somnul prăjit în stil Delta este un pescatarian felul principal. O porție conține 363 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, lapte, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Somn În Stil Delta, Delta Somnului, și Somn Prăjit În Stil Sudic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună laptele și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Așezați fileurile de somn într - un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci; acoperiți cu amestec de lapte. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Combinați făina de porumb și următoarele 5 ingrediente într-un vas puțin adânc și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
4
Lăsați fileurile de somn să stea la temperatura camerei în amestecul de lapte în vasul de copt 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Îndepărtați fileurile din amestecul de lapte, permițând scurgerea excesului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
6
Dragați fileurile de somn în amestec de făină de porumb, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De SomnFileuri De Somn
Făină De PorumbFăină De Porumb
7
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie mare, adâncă din fontă sau grea; se încălzește la 36
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Prăjiți fileurile, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
9
Scoateți-l pe un suport de sârmă pe o tigaie jellyroll căptușită cu un prosop de hârtie. Păstrați cald într-un cuptor 225 până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În24 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista