Somn Prăjit În Stil Delta
Somnul prăjit în stil Delta este un pescatarian felul principal. O porție conține 363 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,87 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, lapte, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Somn În Stil Delta, Delta Somnului, și Somn Prăjit În Stil Sudic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună laptele și sosul fierbinte.
Așezați fileurile de somn într - un singur strat într-un vas de copt de 13 x 9 inci; acoperiți cu amestec de lapte. Acoperiți și răciți 8 ore, întorcându-vă o dată.
Combinați făina de porumb și următoarele 5 ingrediente într-un vas puțin adânc și puneți deoparte.
Lăsați fileurile de somn să stea la temperatura camerei în amestecul de lapte în vasul de copt 10 minute.
Îndepărtați fileurile din amestecul de lapte, permițând scurgerea excesului.
Dragați fileurile de somn în amestec de făină de porumb, scuturând excesul.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1 1/2 inci într-o tigaie mare, adâncă din fontă sau grea; se încălzește la 36
Prăjiți fileurile, în loturi, 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți-l pe un suport de sârmă pe o tigaie jellyroll căptușită cu un prosop de hârtie. Păstrați cald într-un cuptor 225 până când este gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.