Soda pop-și-soia marinata
Soda Pop-and-Soy marinada ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 45 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți zahăr brun, cuișoare măcinate, băutură de lămâie-lime și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Soda Pop marinată pentru pui, Unt de arahide și jeleu Pop Tarte, și Taitei Cu Sos De Soia.
Instrucțiuni
Bateti impreuna bautura racoritoare de lamaie-lime si ingredientele ramase pana se amesteca bine. Utilizați imediat.
Așezați marinada de sodiu Pop-and-Soy într-un vas superficial sau într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Pierce 1 (2 1/2-lb.) coapsa de porc se prăjește de mai multe ori cu un cuțit; adăugați friptura la marinată și întoarceți-vă pentru a acoperi. Acoperiți sau sigilați și răciți 4 până la 6 ore, întorcându-vă ocazional. Aprindeți o parte a grătarului, încălzind la 350 până la 400 de căldură (medie-mare); lăsați cealaltă parte neluminată.
Îndepărtați friptura din marinadă, aruncând marinada. Se prăjește uscat și se presară cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Legați-vă cu șnur de bucătărie, fixându-vă la intervale de 2 inci.
Puneți friptura peste partea luminată a grătarului și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, 5 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Transferați friptura pe partea neluminată și grătarul, acoperit cu capacul grătarului, 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Garnisiți cu crengute proaspete de pătrunjel cu frunze plate, dacă doriți. Face 6 până la 8 porții; Prep: 20 min.; Chill: 6 ore.; grătar: 1 oră. , 10 min.; Stand: 10 min.