Snapper în Haitian Court-Bouillon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 235 calorii, 37g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, suc de scoici, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Încercați Louisiana Court-Bouillon (Sau Cajun Court Bouillon), Cod fiert în bulion de curte, și Lichid de braconaj pentru homar (bulion de curte) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați peștele uniform cu amestec de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru
Pește
3
Puneți bulionul și următoarele 4 ingrediente (prin habanero) într-o tigaie mare de saut la foc mediu-mare; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Aruncați ceapa și habanero.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero Chili
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pește; acoperiți și fierbeți 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Scoateți cu grijă peștele din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ardeiul gras și ingredientele rămase în lichidul de gătit în tigaie; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Pește de top cu sos.
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.