Snapper Roșu Înnegrit

Snapper roșu înnegrit este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 65g de grăsime, și un total de 786 calorii. Pentru $ 4.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de snapper, piper, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, Snapper Roșu Înnegrit, și Vinetă De Snapper Înnegrită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mic. Se amestecă sucul de lămâie prin sare kosher. Gatiti la foc mic timp de 10 minute; se toarnă în vas de mică adâncime.
Scufundați fileurile în amestecul de unt, acoperind bine.
Așezați fileurile pe platou; acoperiți și răciți cel puțin 1 oră. Puneți deoparte amestecul de unt rămas.
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare până când o picătură de apă sfârâie în tigaie.
Adăugați 2 fileuri și gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță. Păstrați fileurile fierte calde. Repetați procedura cu fileurile rămase.
Reduceți căldura; adăugați amestecul de unt rămas în tigaie și amestecați bine.
Stropiți amestecul de unt peste fiecare porție.
Se presară pătrunjel și se servește cu pene de lămâie.
Notă: succesul tehnicii de înnegrire depinde de a avea pește bine răcit și o tigaie foarte fierbinte. Prepard numai într-o zonă bine ventilată.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.