Snapper roșu fript cu Pesto de roșii siciliene

Snapper roșu fript cu Pesto de roșii siciliene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 407 calorii, 43G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de frunze de busuioc, roșii de prune, nuci de pin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Încercați Sandvișuri Cu Roșii-Pesto La Grătar, Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde, și Penne toscană îmbrăcată în Pesto, cu varză crocantă cu usturoi și Crostini de roșii fript pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti pesto, combinați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Adăugați brânză și ardei roșu; procesați până se omogenizează.
Transferați amestecul într-un castron.
Adăugați roșii, 1/2 linguriță sare și piper negru, amestecând ușor pentru a combina.
Pentru a pregăti pește, presărați pește cu 1/4 linguriță de sare. Aranjați peștele pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit și fierbeți 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Așezați 1/2 cană orzo pe fiecare dintre cele 6 farfurii și acoperiți fiecare porție cu 1 file și 1/4 cană pesto.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.