Snapper roșu copt într-un sos de roșii mediteranean

Snapper roșu copt într-un sos de roșii mediteranean
Snapper roșu copt într-un sos de roșii mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 336 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, șofran, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Snapper la cuptor cu sos de roșii-portocale, Snapper integral la grătar mediteranean cu fenicul și un sos de unt Pernod, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați roșiile, șalotele, usturoiul și feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile se înmoaie, dar au încă o formă, aproximativ 5 minute. Excesul de umiditate al roșiilor ar fi trebuit să se evapore, dar dacă nu, strecurați și rezervați roșiile și readuceți excesul de lichid în tigaie. Gatiti lichidul la foc mare pana se reduce la un sirop. Întoarceți roșiile în tigaie și condimentați cu șofranul, sarea și piperul. Se amestecă pătrunjelul tocat. (Sosul se poate face din timp.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
șofranșofran
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, se acoperă și se dă la frigider.)
5
Așezați un strat de sos pe un platou mare, adânc, rezistent la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
6
Așezați peștele pe platou și acoperiți tot, cu excepția capului și cozii, cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PeștePește
7
Coaceți 50 până la 60 de minute, până când un cuțit pătrunde ușor până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
8
Decorați platoul cu crenguțe de pătrunjel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista