Snapper roșu copt într-un sos de roșii mediteranean
Snapper roșu copt într-un sos de roșii mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 336 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.73 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, șofran, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Snapper la cuptor cu sos de roșii-portocale, Snapper integral la grătar mediteranean cu fenicul și un sos de unt Pernod, și Snapper roșu, creveți și ceviche pepene verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mare.
Adăugați roșiile, șalotele, usturoiul și feniculul și gătiți, amestecând ocazional, până când roșiile se înmoaie, dar au încă o formă, aproximativ 5 minute. Excesul de umiditate al roșiilor ar fi trebuit să se evapore, dar dacă nu, strecurați și rezervați roșiile și readuceți excesul de lichid în tigaie. Gatiti lichidul la foc mare pana se reduce la un sirop. Întoarceți roșiile în tigaie și condimentați cu șofranul, sarea și piperul. Se amestecă pătrunjelul tocat. (Sosul se poate face din timp.
Se lasă să se răcească la temperatura camerei, se acoperă și se dă la frigider.)
Așezați un strat de sos pe un platou mare, adânc, rezistent la cuptor.
Așezați peștele pe platou și acoperiți tot, cu excepția capului și cozii, cu sosul rămas.
Coaceți 50 până la 60 de minute, până când un cuțit pătrunde ușor până la os.
Decorați platoul cu crenguțe de pătrunjel și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.